Deelname aan studiekeuzeactiviteiten is verplicht. Procedure:

1. Inschrijving en vereiste documenten

  • Inschrijving: via Studielink. De deadline voor inschrijving via Studielink is 1 mei 2019. Daarna kan de opleiding Electrical Engineering je aanmelding nog steeds accepteren (zowel Nederlandse als buitenlandse studenten), mits je nog aan de vereiste studiekeuzeactiviteiten kunt deelnemen en eventuele andere deadlines nog gehaald kunnen worden.
  • Vereiste documenten: na je registratie via Studielink ontvang je een e-mail met het verzoek je intakedocumenten naar het Admission Office te sturen (per e-mail). In deze e-mail vind je een complete lijst van alle vereiste documenten.
  • De deadline voor het opsturen van deze documenten is vier weken na je inschrijving in Studielink. Als je deze deadline niet haalt, annuleren we je aanmelding.
Schrijf je nu in via Studielink!
Inschrijven

2. Studiekeuzecheck

Na ontvangst van je intakedocumenten, en Admission Office acht je (voorlopig) toelaatbaar, dan nodigen we je uit om je in te schrijven voor een studiekeuzecheckactiviteit (verplichte deelname). Ben je niet in de gelegenheid deze activiteit bij te wonen, dan kan er wellicht een interview via Skype of Google Hangout worden geregeld.

De data voor studiekeuzeactiviteiten voor toelating bij de opleiding Electrical Engineering voor het studiejaar 2019-2020 zijn vastgesteld op 26 maart 2019, 28 mei 2019 en 18 juni 2019.

De studiekeuzecheck is bedoeld om na te gaan of de opleiding Electrical Engineering de meest juiste keuze is voor de aankomende student, om inzicht te geven in de opleiding en zich bewust te laten worden van de overgang van middelbare school naar wetenschappelijk onderwijs.. Klik hier voor meer informatie.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies