Studie kiezen? Volg de Online Open Day op 20 november!

Deelname aan studiekeuzeactiviteiten is verplicht. Procedure:

1. Inschrijving en vereiste documenten

  • Inschrijving: via Studielink. De deadline voor inschrijving via Studielink is afhankelijk van je nationaliteit en vooropleiding.
  • Vereiste documenten: na je registratie via Studielink ontvang je een e-mail met het verzoek je intakedocumenten naar het Admission Office te sturen (per e-mail). In deze e-mail vind je een complete lijst van alle vereiste documenten.
  • De deadline voor het opsturen van deze documenten is vier weken na je inschrijving in Studielink. Als je deze deadline niet haalt, annuleren we je aanmelding.
Schrijf je nu in via Studielink!
Inschrijven

2. Studiekeuzecheck

Om er zeker van te zijn dat Electrical Engineering de juiste keuze is voor jou, organiseert de opleiding een StudieKeuzeCheck (SKC). Zo kun je zien of de opleiding past bij jouw talenten, motivatie en interesses en krijg je meer inzicht in de opleiding en de overgang van de middelbare school naar het wetenschappelijk onderwijs.

Na ontvangst van je intakedocumenten, en Admission Office acht je (voorlopig) toelaatbaar, dan nodigen we je uit om je in te schrijven voor de studiekeuzecheck (verplichte deelname). Deze studiekeuzecheck bestaat uit een online vragenlijst en een matchingevent in juni (afhnakelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt deze online of op de campus plaats). Klik hier voor meer informatie over de studiekeuzecheck.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies