Zie Creative Technology

TOELATINGSEISEN CREATIVE TECHNOLOGY

Je wordt toegelaten tot de opleiding als je aan een van de volgende eisen voldoet:

  • je beschikt over een Nederlands vwo-diploma (geen specifiek profiel vereist)
  • je hebt een Nederlands hbo-diploma
  • je hebt een internationaal diploma dat vergelijkbaar is met een van de bovenstaande diploma’s.

De opleiding is volledig Engelstalig. Heb je een Nederlands vwo- of hbo-diploma, dan voldoe je aan de taalvaardigheidseisen.

We adviseren studenten met een internationaal diploma om in een vroeg stadium contact op te nemen met het Admission Office van de Universiteit Twente. Het Admission Office bepaalt of je aan de voorwaarden voldoet voor deelname aan de bacheloropleiding Creative Technology.

Studielink

Heb je je keus gemaakt? Als je de toelatingsprocedure in gang wilt zetten, schrijf je dan in via Studielink.

Studiekeuzecheck

De Universiteit Twente organiseert voor toekomstige studenten een studiekeuzecheck. Deelname aan deze activiteit is verplicht voor kandidaten die zich hebben ingeschreven voor Creative Technology (het gaat om een soort intakegesprek). Als je een Nederlandse student bent, ben je verplicht om persoonlijk aanwezig te zijn op deze activiteit (uitzonderingen daar gelaten). De studiekeuzecheck neemt ongeveer een halve dag in beslag en vindt plaats op de campus van de universiteit. Internationale studenten kunnen de studiekeuzecheck eveneens bij ons bijwonen of deelnemen aan een Skype-interview. Klik hier voor meer informatie.

Toelatingsprocedure, deelname aan studiekeuzecheck

Zodra je je via Studielink hebt ingeschreven voor Creative Technology ontvang je een e-mail van het Admission Office van de universiteit waarin wordt uitgelegd hoe de procedure verder verloopt. Klik hier voor meer informatie.

Deadline

De deadline voor aanmelding via Studielink is 1 mei. Na 1 mei is het in sommige gevallen nog steeds mogelijk dat de opleiding Creative Technology je aanmelding accepteert, mits je nog aan de matchingsactiviteiten kunt deelnemen en eventuele andere deadlines nog gehaald kunnen worden (bijvoorbeeld voor international studenten: visa en huisvesting).

Chat offline (info)