Studieprogramma

HET DERDE JAAR van creative technology

De eerste helft van het derde jaar noemen wij de minorruimte. Deze minorruimte is gericht op je verdere persoonlijke ontwikkeling en kun je naar eigen inzicht invullen. Je kunt dit halve jaar gebruiken om je op een masteropleiding voor te bereiden via een zogenaamde pre-master. Je kunt er ook voor kiezen om een semester in het buitenland te studeren. Wat je ook kiest, je hebt in dit semester alle ruimte om aan je eigen unieke profiel te werken.

Tijdens de tweede helft van het derde jaar kies je een aantal keuzevakken op het gebied van de interactie tussen mens en technologie, ethiek en professioneel gedrag. Tevens werk je aan je afstudeerproject. Als je dit project met succes hebt afgerond, ontvang je je bachelordiploma.

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden, volgt hier een greep uit recente afstudeerprojecten:

  • Een interactief concept voor muzikanten op het podium: met dit interactieve concept worden de afzonderlijke muzikanten tijdens een optreden gevolgd en worden er, afhankelijk van hun positie op het podium en de muziek die ze maken, visuele effecten gecreëerd die het liveoptreden een extra dimensie geven.
  • Een game die gebruikmaakt van een interactieve LED-vloer, om patiënten met hersenbeschadiging te helpen bij hun revalidatie. Het spel motiveert mensen en helpt hen bij hun oefeningen zodat ze zich beter kunnen bewegen.
  • Een oplossing die eetgewoonten meet en opbouwende feedback geeft: het is een instrument dat de eetgewoonten van ouderen kan meten en hun basale, opbouwende feedback geeft, ter bevordering van hun welzijn en kwaliteit van (zelfstandig) leven.
  • Een computersimulatiemodel om olievlekken te visualiseren voor een simulator voor een schoonmaaktraining.

NA JE BACHELOROPLEIDING

Lees meer over de mogelijkheden voor een masteropleiding of carrièreperspectieven na je bachelor Creative Technology.  


Chat offline (info)