Het programma van het tweede jaar (onder voorbehoud van wijzigingen) is als volgt:

Module 5: Facilitating Technological Change

Deze module is gericht op de interactie tussen technologische innovaties en strategische communicatie. In je teamproject maak je kennis met een hightech innovatie. Je maakt een analyse van de verschillende partijen en vraagstukken die daarbij een rol spelen. Vervolgens ontwikkel je een passende communicatiestrategie. Je leert hoe je de complexe materie en informatie kan duiden, verwoorden, visualiseren en communiceren.

Meer weten over deze module?

Module 6: Privacy Paradox

Tijdens deze module verdiep je je in de ethische, juridische en technische aspecten die te maken hebben met online privacy. Je leert over de wijze waarop mensen zich opstellen als het gaat om hun privacy en de bescherming daarvan. Je ontwerpt een interventie om mensen bewust te maken van de risico’s van het vrijgeven van gegevens en van de mogelijkheden die ze hebben om hun privacy beter te beschermen.

Meer weten over deze module?

Module 7: Communication by Design

Module 7 is gericht op de groeiende rol die design speelt in communicatie. Je leert meer over hoe design menselijk gedrag kan beïnvloeden en motiveren. Met je team ontwerp en test je een multisensorische interventie om een maatschappelijk probleem op te lossen. Je bedenkt bijvoorbeeld een ontwerp om de keuze voor gezond eten te bevorderen, of sociaal gedrag te stimuleren.

Meer weten over deze module?

Module 8: Changing Organizations

Deze module gaat over het optimaliseren van communicatie in organisaties. Je doet kennis op over effectieve communicatie binnen en tussen organisaties. Bijvoorbeeld over trends in leiderschap, informatie-uitwisseling, arbeidsverhoudingen en zingeving op het werk. Hoe pas je die inzichten toe in de steeds veranderende context van hedendaagse organisaties? Gebaseerd op zowel literatuur als empirische gegevens geef je in het teamproject communicatieadvies aan managers.

Meer weten over deze module?

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies