Het programma van het eerste jaar (onder voorbehoud van wijzigingen) is als volgt:

Module 1: Going Viral

De eerste module van je opleiding is gericht op online marketing en social media. Je ontwikkelt met jouw projectteam een online communicatiestrategie voor een festival. Je gaat aan de slag met nieuwe vormen van design en nieuwe technologieën op het gebied van digitale marketing en analytics. En je sluit de module af met de presentatie van de door jullie ontwikkelde marketingstrategie gebaseerd op theorie, context en socialmediagebruik van de doelgroep.

Meer weten over deze module?

Module 2: Damage Control

In deze module staat het grote belang dat organisaties hechten aan een positieve reputatie centraal. Jij krijgt de rol van communicatieprofessional en meet en analyseert de reputatie van een bestaande organisatie. Je hebt de taak deze organisatie te adviseren over de verbetering van haar reputatie en over het omgaan met een crisissituatie. Wat moet de organisatie doen en communiceren, wanneer en aan wie?

Meer weten over deze module?

Module 3: User Experience

Module 3 is gericht op de verbinding tussen mensen en technologie en op de gebruikersbeleving. Waarom slaan sommige nieuwe technologieën direct aan en andere niet? Als communicatieprofessional ben je daarin de schakel tussen ontwerpers en eindgebruikers. Tijdens het project binnen deze module evalueer je met jouw team een nieuw ontwikkelde technologie. Op basis daarvan ontwerp je een uitleg die de beleving van consumenten verbetert, bijvoorbeeld in de vorm van een app, een video of website.

Meer weten over deze module?

Module 4: Persuasive Technology

Tijdens de laatste module van het jaar leer je meer over de wijze waarop technologie menselijk gedrag kan beïnvloeden. Op basis van theorieën uit de sociale psychologie ontdek je hoe technologie kan bijdragen aan de naleving van regels en de verbetering van gezonde gewoonten. Met je projectteam ontwikkel je een app voor je eigen denkbeeldige onderneming, die zich richt op een maatschappelijk vraagstuk.

Meer weten over deze module?

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies