De University of Twente vindt het belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je succesvol je studie doorloopt. Daarom zijn er activiteiten om na te gaan of je de juiste informatie hebt over de opleiding en weet wat je kunt verwachten.

Studiekeuzecheck bij Civil Engineering

Zit je nu in 6 vwo en ben je van plan om volgend collegejaar met de opleiding Civil Engineering te starten? Dan kun je je opgeven voor een gesprek met iemand van de opleidingsstaf, dit is echter niet verplicht. Om ervoor te zorgen dat het gesprek voor beide partijen zinvol is, vragen wij je eerst het volgende te doen:

Als je deze drie acties hebt ondernomen, ontvang je een vragenlijst. Als je naar aanleiding daarvan nog informatie zoekt of vragen hebt, ben je van harte welkom voor een gesprek met iemand van de opleiding om je studiekeuze al dan niet te bevestigen.

Kun je niet alle stappen doorlopen? Neem dan contact op met de studieadviseur voor verdere informatie.

Na 1 Mei

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Civil Engineering aan de University of Twente, maar je hebt dan niet automatisch recht op een studiekeuzecheck. Wil je toch een gesprek te voeren? Neem dan contact met ons op om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Zie ook de veelgestelde vragen over de studiekeuzecheck aan de University of Twente.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies