Masteropleidingen

Als je na het behalen van jouw bachelordiploma Civil Engineering wilt doorstuderen, kun je kiezen uit twee masteropleidingen waartoe je direct toegang hebt: Civil Engineering and Management en Construction Management & Engineering. Deze programma's duren twee jaar en de voertaal is Engels. Elke master sluit je af met een afstudeeropdracht, waarna je het masterdiploma ontvangt.

De masteropleiding Construction Engineering and Management kent twee specialisaties. Meer informatie over deze specialisaties lees je op de Engelstalige webpagina's:

De masteropleiding Civil Engineering and Management heeft vier specialisaties. Meer informatie over deze specialisaties lees je op de Engelstalige webpagina's:

Arbeidsmarkt

De opleiding Civil Engineering bereidt je voor op functies waarin het aankomt op bouwen en construeren én de organisatie daaromheen. Aan mensen die van beide markten thuis zijn, bestaat in binnen- en buitenland grote behoefte. De vraag vanuit het bedrijfsleven naar ‘Twentse’ ingenieurs is dan ook groot. Van de studenten die een masteropleiding afronden, heeft zelfs 100 procent binnen drie maanden een baan. Lees meer over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt of lees eens het ervaringsverhaal van Bas van Haaren, één van onze bachelorstudenten.

Chat offline (info)