Aanmelden Civil Engineering

Studiekeuze gemaakt?

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor Civil Engineering. Dat doe je via de website van Studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kan je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wil starten. 

Schrijf je nu in via Studielink!
inschrijven
Vanaf oktober kun je je inschrijven.

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure. 

Studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je, - vóór 1 mei - via Studielink hebt aangemeld, nodigen we je uit om – vrijwillig, niet verplicht – deel te nemen aan de studiekeuzecheck, bestaande uit:

Meld je je na 1 mei aan?

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Civil Engineering aan de Universiteit Twente, maar je hebt dan niet automatisch recht op een studiekeuzecheck. Wil je toch een gesprek te voeren? Neem dan contact met ons op om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies