Studieprogramma

Het DERDE studiejaar van Business &
IT

In de eerste helft van het derde jaar heb je naast aantal verplichte vakken een vrije keuzeruimte. Heb je behoefte aan een buitenlandse ervaring? Dan kun je hier kiezen voor een minor in het buitenland. De eerste helft van het jaar biedt je dus de kans je eigen interesses te volgen. Het laatste halfjaar staat in het teken van je afstudeeropdracht.

MODULE 9 en 10: VRIJE KEUZERUIMTE

Tijdens deze modules kun je vakken naar keuze volgen aan de Universiteit Twente of elders in binnen- of buitenland.

MODULE 11 & 12: Afstudeersemester

Tijdens het afstudeersemester, de tweede helft van je derde jaar, volg je de laatste twee modules parallel. In module 11, BIT BV, vorm je met je medestudenten twee fictieve ondernemingen die gespecialiseerd zijn in het leveren van IT-oplossingen. Je werkt in projectteams. De klanten zijn bestaande IT-ondernemingen, die opdrachten verstrekken op basis van geleverde offertes.

Meer over deze module

In module 12, Bachelorreferaat, presenteer jij je eigen wetenschappelijke onderzoek op de Twente Student Conference on IT. Deze conferentie heeft de vorm van een echte wetenschappelijke conferentie. Sommige onderzoeksrapporten van studenten zijn zo goed, dat ze ook in internationaal bekende wetenschappelijke tijdschriften worden gepubliceerd. De conferentie is dus een leerzame en boeiende afsluiting van je bacheloropleiding.

Meer over deze module

Na de bachelor

En dan heb je je bachelordiploma op zak. Benieuwd wat je na je studie kunt doen? Neem een kijkje.

Chat offline (info)