Je gaat afstuderen! Het derde jaar van de bachelor Biomedische Technologie bestaat voor de helft uit keuzeruimte (minor), de andere helft besteed je aan de laatste stap die je moet nemen voordat je jezelf Bachelor of Science mag noemen: je afstudeerproject. Ook volg je één verplichte module. De vrije keuzeruimte vul je naar eigen inzicht in. Je baseert je keuze op hoe je jouw toekomst in wilt richten. Je kan bijvoorbeeld een semester in het buitenland studeren.

Keuzevrijheid: dit zijn jouw opties

  • Verdiepende keuzemodules: verdiep je kennis, bijvoorbeeld op het gebied van weefseltechniek, beeldvormingstechnologie en bio robotica.
  • Losse keuzemodules: verbreed je kennis met modules uit andere bacheloropleidingen, zoals bedrijfskunde, wiskunde of onderwijskunde.
  • Studeren in het buitenland: een avontuur van onschatbare waarde dat wij je zeker aanraden! Je leert vraagstukken vanuit een andere cultuur te benaderen en ontwikkelt een flexibiliteit om in diverse teams en omstandigheden te werken. Vaardigheden die later goed van pas komen.  

Afstudeeropdracht

De tweede helft van het derde jaar gebruik je voor je afstudeeropdracht. Het doel is dat je een actueel vraagstuk op een wetenschappelijke manier oplost. Van tevoren bespreken we met jou de onderzoeksvraag waarmee je aan de slag wilt. Je doet je opdracht binnen één van de vele vakgroepen van het Technisch Medisch Centrum. De onderwerpen van afstudeeropdrachten die onze studenten kiezen zijn zeer gevarieerd.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies