Zie Applied Mathematics

Inschrijving voor bacheloropleiding

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor Applied Mathematics. Dat doe je via de website van Studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kan je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wil starten. 

Start jouw aanmelding!
Inschrijven via Studielink
Vanaf oktober kun je je inschrijven.

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

Studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De Studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je via Studielink hebt aangemeld, nodigen we je uit om – vrijwillig, niet verplicht – deel te nemen aan de Studiekeuzecheck, bestaande uit: 

  • Een online vragenlijst: die jou helpt om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding en of deze opleiding echt bij je past. Je bent verplicht deze in te vullen en retour te sturen naar de studieadviseur.
  • Een Individueel gesprek: de studieadviseur plant, samen met jou, een datum voor een individueel gesprek waarbij je jouw antwoorden in de vragenlijst bespreekt. Ook bekijkt de adviseur of je al eerder hebt deelgenomen aan voorlichtingsactiviteiten zoals de Open Dag of een Meeloopdag.
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies