Bij de Universiteit Twente vinden we het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij je past, zodat je in staat en gemotiveerd zult zijn om je studie ook met succes af te ronden. Daarom organiseren we een studiekeuzecheck voordat je aan je opleiding begint. Aan de hand van deze check kun jij je wat meer verdiepen in de opleiding van je keuze en erachter komen of die opleiding écht bij jou past. 

Zodra je je hebt aangemeld voor de opleiding Advanced Technology, sturen wij je een link naar een vragenformulier dat je moet invullen. Nadat je het ingevulde formulier hebt ingediend, krijg je van ons een rapport. Afhankelijk van je antwoorden op de vragen kan het zo zijn dat onze studieadviseur je uitnodigt voor een gesprek.

Een andere factor die we in de check meenemen is de vraag of je al dan niet hebt deelgenomen aan onze oriëntatieactiviteiten, zoals de Bachelor Open Dagen of een meeloopdag. Als je bent uitgenodigd voor een gesprek, nemen wij vooraf contact met je op om de details door te nemen. Het gesprek kan ook telefonisch of via internet worden gevoerd.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies