Nederlands vwo-diploma

Je hebt direct toegang tot de bacheloropleiding als je je VWO hebt afgerond met het profiel Natuur & Techniek. Als je het profiel Natuur en Gezondheid hebt gedaan, moet je Natuurkunde en Wiskunde B als extra vakken hebben om toegelaten te worden. Als je ander profiel hebt gedaan, dien je Wiskunde B, Scheikunde en Natuurkunde in je profiel te hebben om met de opleiding te mogen beginnen.

Duitse abitur

Heb je je eindexamen in Duitsland gedaan en ben je in bezit van het Abitur? Om toegelaten te worden tot de bacheloropleiding Advanced Technology moet je Wiskunde, Engels en Natuurkunde tot het Abitur hebben gehad. Voor meer informatie over de toelating met een Duits Abitur verwijzen we je naar de Duitstalige website van de opleiding.

Internationaal diploma

Als je met een internationale vooropleiding wilt studeren, moet de vooropleiding op VWO-niveau zijn. Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde zijn verplichte vakken om in deze bacheloropleiding te kunnen instromen. Aangezien de opleiding Engelstalig is, is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste (CEFR, B2/C1 level; minimale IELTS score van 6.0, of een equivalent). Meer informatie over de toelating met een internationaal diploma kun je op onze Engelstalige website vinden.

Is jouw internationale vooropleiding niet van vergelijkbaar niveau als het Nederlandse VWO en wil je toch Advanced Technology studeren? Dan bestaat de mogelijkheid om via het Holland International Study Center een voorbereidingsjaar te doen.

Exacte vakken

Voor alle exacte opleidingen zijn wiskunde en natuurkunde een onmisbare pijler. De ervaring leert dat wanneer je als student goed bent in de exacte vakken wiskunde en natuurkunde (een 7 of hoger) en deze leuk vindt om te doen, je een grotere kans op succes hebt in de studie Advanced Technology dan wanneer je daar moeite mee hebt.

Aanmelden

Lees hier hoe je je aanmeldt voor Advanced Technology of neem contact met ons op.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies