Het flexibele derde jaar van de bacheloropleiding Advanced Technology bereidt je goed voor op een groot aantal masteropleidingen. Je kunt een masteropleiding volgen aan de Universiteit Twente of een andere universiteit in Nederland of het buitenland.

In de voorgaande jaren hebben studenten Advanced Technology gekozen uit meer dan 16 verschillende masteropleidingen aan de Universiteit Twente. Studenten kozen uit technische opleidingen zoals Applied Physics, Mechanical Engineering, Nanotechnology en Systems & Control (Robotics & Mechatronics) en Sustainable Energy, maar ook uit masteropleidingen zoals Business Administration Technical Computer Science en Applied Mathematics.

In je derde jaar kies je drie modules die aansluiten bij je ambities en interesses. Het jaar wordt afgesloten met de bacheloropdracht, waarin je dient aan te tonen dat je klaar bent voor een masteropleiding. Voor deze opdracht moet je werken aan een onafhankelijk onderzoeksproject binnen een van onze onderzoeksgroepen, vaak onder leiding van een promovendus.

Lees hier wat onze studenten zeggen over de bacheloropdracht en wat je mogelijkheden zijn na Advanced Technology

Chat offline (info)