Studieprogramma

Het derde jaar van AdvancedTechnology

Het flexibele derde jaar van de bacheloropleiding Advanced Technology bereidt je goed voor op een groot aantal masteropleidingen. Je kunt een masteropleiding volgen aan de Universiteit Twente of een andere Nederlandse universiteit. Ook kan je, zoals steeds meer van onze studenten doen, een masteropleiding volgen in het buitenland.

In de voorgaande jaren hebben studenten Advanced Technology uit meer dan 16 verschillende masteropleidingen aan de Universiteit Twente gekozen. Studenten kozen uit technische opleidingen zoals Applied Physics, Mechanical Engineering, Nanotechnology en Systems & Control (Robotics & Mechatronics) en Sustainable Energy, maar ook uit masteropleidingen zoals Business Administration en Philosophy.

Advanced Technology is veelzijdig en diepgaand tegelijk. Met je Master kun je alle richtingen uit.Joris de Bruijn

In je derde jaar kies je drie modules die aansluiten bij je ambities en interesses. Het jaar wordt afgesloten met de bacheloropdracht, waarin je dient aan te tonen dat je klaar bent voor een masteropleiding. Voor deze opdracht moet je werken aan een onafhankelijk onderzoeksproject binnen een van onze onderzoeksgroepen, vaak onder leiding van een promovendus.

Lees hier enkele testimonials van studenten over de bacheloropdracht. Benieuwd wat je na het behalen van je bachelor kunt gaan doen? Lees hier meer over de mogelijkheden na Advanced Technology.

Chat offline (info)