Advanced Technology

Na de bachelor Advanced Technology 

Advanced Technology is een brede technische bachelor, die je voorbereidt op veel verschillende masteropleiding. Je hebt dan ook na de afronding van de bacheloropleiding Advanced Technology tal van mogelijkheden. De meeste studenten stromen door naar een masteropleiding om zich te specialiseren in een specifieke discipline. Waar je gaat werken na je masteropleiding is grotendeels afhankelijk van de opleiding en specialisatie die je kiest.

Doorstuderen na de BSc Advanced Technology

Met je internationaal erkende bachelordiploma kan je kiezen uit een groot aantal masteropleidingen. In je derde jaar kies je uit een aantal modules die je voorbereiden op de door jou gekozen masteropleiding, zodat je na het behalen van je bachelordiploma meteen kan doorstromen naar het volgende niveau.

Naast de masteropleidingen op de Universiteit Twente, kan je ook een masteropleiding volgen aan een andere universiteit in Nederland of in het buitenland. Houd er echter rekening mee dat andere universiteiten je kunnen vragen een pre-masterprogramma te voltooien voordat ze je toelaten tot een masteropleiding. Wij kunnen je adviseren over de modules die je het beste kunt volgen ter voorbereiding op de masteropleiding van je keuze.

Advanced Technology haalt het beste uit jezelf. Je ontdekt welke wetenschappelijke en technische richting het beste bij je past zodat je je kunt gaan specialiseren.Ruud Meulenbroek, Alumnus Advanced Technology

Mogelijke masteropleidingen

Enkele masteropleidingen op de Universiteit Twente sluiten naadloos aan op de bacheloropleiding Advanced Technology. Dit zijn enkele veel gekozen opleidingen:

Ga naar de website over masteropleidingen voor meer informatie over masteropleidingen op de Universiteit Twente.

Carrièreperspectieven

Nadat je je bacheloropleiding Advanced Technology afgerond hebt en je je masterdiploma behaald hebt, liggen de leuke banen voor het oprapen. Met je technologische en leidinggevende ervaring en kennis kan je alle kanten op, waaronder het bedrijfsleven, de commerciële wereld en de non-profitsector. Waar je uiteindelijk terecht komt hangt af van de richting die je kiest tijdens je masteropleiding. Hier kan je testimonials van enkele alumni lezen.

Advanced Technology bereidt je ook voor op het omgaan met nieuwe en complexe uitdagingen.Sven Krabbenborg, Alumnus Advanced Technology

De bacheloropleiding Advanced Technology voorziet je ook van leidinggevend en marketinginzicht voor het beginnen van je eigen bedrijf. Bouw aan een goede toekomst voor jezelf en los de problemen van morgen op. Wie weet word je wel een van de grondleggers van schonere energie, milieuvriendelijke bouwmaterialen of de volgende generatie communicatieapparaten. Een ding is zeker: deze opleiding stoomt je klaar voor succes.

Meer informatie

Wil je meer weten? Lees hier de testimonials van onze alumni, blader door de veelgestelde vragen over Advanced Technology of neem contact met ons op.

Chat offline (info)