Aanmelden Advanced Technology

Studiekeuze gemaakt?

je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor advanced technology. dat doe je via de website van studielink.

Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. Check de toelatingseisen voor Advanced Technology om zeker te weten dat je dan ook echt met de studie kunt beginnen.

Start jouw aanmelding
inschrijven via studielink
Vanaf oktober kun je je inschrijven.

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

Studiekeuzecheck/Matching

Wij vinden het belangrijk dat je een opleiding kiest die bij jou past, zodat je je studie met succes kunt afronden. Alle AT-aanmelders moeten daarom deelnemen aan verplichte matchingsactiviteiten. Deze activiteiten zijn bedoeld om geïnteresseerde studiezoekers een goed overzicht van de opleiding te geven, de verschillende disciplines te laten ervaren waar AT zich op richt en de sfeer te laten proeven. Tijdens het matchingsevent doen de sollicitanten opdrachten die betrekking hebben op mechanica, materiaalkunde en calculus. Daarnaast maken ze kennis met een aantal van onze medewerkers en huidige studenten. De jaarlijkse data voor de matchingsdagen worden vooraf op de website gecommuniceerd. Nadat je je hebt aangemeld voor AT krijg je automatisch meer informatie over de matching activiteiten en kun je je opgeven voor een van de dagen. Let op! Toelating zonder deelname aan matching is niet mogelijk. Meer informatie vind je in de online studiegids. Aarzel niet om indien nodig contact met ons op te nemen.

Data matching 2023/2024

Als je de studie Advanced Technology wilt beginnen in september 2024, moet je aan een van de matchingsdagen deelnemen. De data voor de matchingsdagen 2023/2024 zijn 8 maart, 26 april, 7 juni en 5 juli 2024.

Jouw recht op een studiekeuzecheck uitgelegd

Als je je voor 1 mei voor het eerst aanmeldt via Studielink bij een bacheloropleiding (zonder selectieprocedure) op een universiteit of hogeschool in Nederland, dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Als je je na 1 mei aanmeldt kun je daar wettelijk gezien geen aanspraak meer op maken. Ondanks deze wettelijke regeling, staan wij ook ná deze datum voor je klaar en helpen we je graag met je studiekeuze in de vorm van bovengenoemde studiekeuzecheck.

Wat betekent dat voor Advanced Technology?

Of je je nu vóór of ná 1 mei aanmeldt bij Advanced Technology aan de UT, je ontvangt altijd een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Houd er wel rekening mee dat je je vóór 1 juli moet aanmelden voor de opleiding. Na die datum kunnen we geen matchingactiviteit meer inplannen voordat het nieuwe studiejaar in september start en zal toelating niet mogelijk zijn.

Aanmelden voor Advanced Technology

Wil je in september starten met Advanced Technology? Dan meld je je via Studielink aan. Je doorloopt tijdens het aanmeldproces verschillende stappen.  

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies