je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor advanced technology. dat doe je via de website van studielink.

Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. Check de toelatingseisen voor Advanced Technology om zeker te weten dat je dan ook echt met de studie kunt beginnen.

Start jouw aanmelding
inschrijven via studielink
Vanaf oktober kun je je inschrijven.

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

Studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je via Studielink hebt aangemeld voor Advanced Technology, nodigen we je uit om deel te nemen aan de studiekeuzecheck, bestaande uit:

  • Een online vragenlijst: die jou helpt om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding en of deze opleiding echt bij je past. Je kunt deze invullen en retour sturen naar de studieadviseur.
  • Een individueel gesprek: als jij het wilt of als wij het belangrijk vinden, plant onze studieadviseur, samen met jou, een datum voor een individueel gesprek, waarbij je jouw antwoorden in de vragenlijst bespreekt. 

Heb je een vraag over het aanmeldproces? Neem dan contact met ons op!

Jouw recht op een studiekeuzecheck uitgelegd

Als je je voor 1 mei voor het eerst aanmeldt via Studielink bij een bacheloropleiding (zonder selectieprocedure) op een universiteit of hogeschool in Nederland, dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Als je je na 1 mei aanmeldt kun je daar wettelijk gezien geen aanspraak meer op maken. Ondanks deze wettelijke regeling, staan wij ook ná deze datum voor je klaar en helpen we je graag met je studiekeuze in de vorm van bovengenoemde studiekeuzecheck.

Wat betekent dat voor Advanced Technology?

Of je je nu vóór of ná 1 mei aanmeldt bij Advanced Technology aan de UT, je ontvangt altijd een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Houd er wel rekening mee dat we de individuele gesprekken tot 1 juli voeren. Na die datum kunnen we geen individuele adviesgesprekken meer inplannen voordat het nieuwe studiejaar in september start.

Aanmelden voor Advanced Technology

Wil je in september starten met Advanced Technology? Dan meld je je via Studielink aan. Je doorloopt tijdens het aanmeldproces verschillende stappen.  

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies