Bachelor kiezen maar de Online Open Dag gemist?

De Universiteit Twente biedt uiteenlopende technische studies die techniek en innovatie met  alledaagse onderwerpen uit de praktijk verbinden. Kom meer te weten over de leuke en inspirerende opleidingen die de Universiteit Twente allemaal biedt.

Interdisciplinaire benadering

Voor zelfs de meest high tech-toepassingen zoals een revalidatierobot of intelligente auto´s zijn niet alleen technici nodig, maar ook experts om deze nieuwe producten op de markt te brengen. Aan de UT ontwikkelen  we niet alleen innovatieve technologieën, maar koppelen deze ook aan gedrags- en sociale wetenschappen en bedrijfskunde. Een interdisciplinaire benadering, die de Universiteit Twente van andere universiteiten onderscheidt.

Een leuke technische studie

De kans dat je een technische studie vindt die aansluit bij jouw wensen is bij de Universiteit Twente redelijk groot. We bieden in totaal 20 bacheloropleidingen waarvan er 15 technisch zijn. Bekijk hieronder ons aanbod maar eens. Geïnteresseerd? Klik dan door naar de webpagina van de betreffende opleiding voor meer informatie.

Overzicht bacheloropleidingen
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies