welkom

Welkom op de website van Techniekmeiden. Op deze site vind je informatie over de voorlichtingsactiviteiten die studenten van Universiteit Twente ondernemen speciaal voor nieuwsgierige dames uit 4,5 en 6 vwo.

Moet je nog een profiel kiezen of heb je al een technisch profiel en wil je weten wat je er allemaal mee kunt? Laat dan een van onze techniekmeiden langskomen op jouw school! Zij kunnen je van alles vertellen over de studies die aan Universiteit Twente worden gegeven en wat je er later mee kan.

Nieuwsgierig? Meld jouw school aan en laat een ambassadrice langskomen!

Wil je liever zelf uitzoeken of een technische studie iets voor jou is, kom naar de

HIGH TECH HIGH TEA OP 2 OKTOBER 2013.

Kijk op onze Bachelorsite voor meer informatie over alle opleiding en voorlichtingsactiviteiten van Universiteit Twente.

Techniek Studeren

Wat is er zo leuk aan techniek? Techniek zie je elke dag terug. Van de meest alledaagse activiteiten tot aan echte high tech in bijvoorbeeld de gezondheidszorg. Techniek is heel veelzijdig. We kunnen niet zonder!

De Universiteit Twente heeft veel technische opleidingen. Ben je benieuwd, neem dan een kijkje op de bachelorwebiste.

Denk je er over na om techniek te studeren en lijkt het je leuk om lekker te kletsen met technische studenten? Dat kan je doen onder het genot van een lekker kopje thee en natuurlijk heel veel lekkere hapjes op de High Tech High Tea. Dit evenement vindt jaarlijks plaats in oktober. Meer informatie is hier te vinden.

Bekijk ook waarom Iris Technische Natuurkunde is gaan studeren!

Chat offline (info)