Zie Financiële zaken

Je studie financieren

Studeren kost geld. Nadat je bent toegelaten tot een bacheloropleiding aan de Universiteit Twente is het belangrijk dat je jouw financiële situatie goed in kaart brengt en regelt. Er zijn verschillende vormen van financiële tegemoetkomingen beschikbaar.

Nederlandse studenten

Als je de Nederlandse nationaliteit hebt en jonger bent dan dertig jaar dan kom je in aanmerking voor studiefinanciering. Op de website van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) kun je meer informatie vinden.

Internationale studenten

Als je de Nederlandse nationaliteit niet hebt maar je woont wel in Nederland dan is het mogelijk om in sommige gevallen, afhankelijk van je verblijfsvergunning of je nationaliteit, in aanmerking te komen voor studiefinanciering.

Scholarships

De Universiteit Twente biedt excellente studenten de mogelijkheid om een bacheloropleiding te volgen met behulp van een studiebeurs. Deze scholarships variëren van overheidsgeld tot aan geld van organisaties of private funding. Op onze scholarships and grant pagina vind je meer informatie omtrent het aanvragen van studiebeurzen.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies