Twentse Wiskunde Estafette (4/5 vwo)

op 7 november 2018 vind de Twentse Wiskunde Estafette plaats. Leerlingen uit 4 en 5 vwo doen in teams mee aan deze uitdagende, wiskundige wedstrijd. Bekijk de onderstaande video voor een impressie van deze dag!

Wat is de Twentse Wiskunde Estafette?

Bij de Twentse Wiskunde Estafette kan je je inschrijven in teams van 4 leerlingen. De dag begint met een puzzelronde. Vervolgens gaan we na de lunch verder met de estafette. In de estafette is het jullie opdracht om zoveel mogelijk wiskundige vragen op te lossen in een korte tijd. Jullie kunnen daarbij kiezen uit makkelijke en moeilijke vragen. Hoe moeilijker de vraag, hoe meer punten je krijgt. Op een groot scorebord wordt bijgehouden wie de meeste vragen ingeleverd heeft. Of dit goed of fout is krijg je pas te zien bij de prijsuitreiking! Om je een idee te geven welke vragen je kunt verwachten, hebben we van elk niveau een voorbeeldvraag gegeven (met antwoord natuurlijk).

Meer informatie

Voor meer informatie over bijvoorbeeld een programma of inschrijving kun je klikken op deze link!

Chat offline (info)