ACTIVITEITENCOMMISSIE

Jaarlijks stellen wij een activiteitenplan op waarbij de afwisseling zoeken tussen workshops en lunchlezingen.

Leden van de commissie:

Maaike

NAAM: MAAIKE PLATVOET

Functie: Redacteur UT Nieuws

Waarom lid van het OBP Vrouwennetwerk?

Al vanaf het prille begin ben ik betrokken bij het OBP Vrouwennetwerk. Nu sinds kort ook als stuurgroeplid. Ik beschouw het als een eer om mee te mogen denken over interessante, leuke en leerzame activiteiten voor vrouwen binnen de UT. Waarom? Omdat dit ons verbindt. En dat is goed voor zowel je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. En samen staan we sterk toch?  Heb jij ideeën voor workshops, lezingen of excursies voor ons netwerk?  Laat het me weten!

Katja

NAAM: KATJA HUNFELD

Functie: Coördinator TCP Language Centre

Waarom lid van het OBP Vrouwennetwerk?

Samen kennis ontwikkelen en delen is voor mij de essentie van dit netwerk. Professionalisering in een snel veranderende en toenemend internationale werkomgeving. Ik vind het van belang om actief mede vorm te geven aan de activiteiten van het netwerk en hoop een constructieve bijdrage te kunnen leveren met mijn kennis, expertise en enthousiasme. Heb je vragen, ideeën en/of zoek je uitwisseling? Laat van je horen!

Teresa

NAAM: TERESA BREFELD

Functie: Management Assistant, Earth Observation Science department, Faculteit ITC

Waarom lid van het OBP Vrouwennetwerk?

Ik wil graag bijdragen aan het OBP vrouwennetwerk om mijn ervaring met internationalisering te delen, en om de doorstroming naar andere of hogere functies te helpen bevorderen.
In deze tijd van snelle veranderingen bij de UT en in de maatschappij is het belangrijk om met elkaar rustpunten te creëren, en activiteiten aan te bieden die kunnen bijdragen aan en vrouwen kunnen steunen in hun professionalisering.
Op het persoonlijke vlak ben ik een enthousiaste beoefenaar van yoga en dans.
Neem vooral contact met me op om vragen en ideeën te bespreken
.