15 december 2016: Workshop Dirty Desk Day

Dirty Desk Day
Workshop door Jacky van de Goor

Jacky van de GoorSpeelse prikkels voor meer energie en werkplezier!

Zin, bezieling en werkplezier staan centraal in het werk van Jacky van de Goor als organisatieadviseur, schrijver en buiten-promovenda aan het storylab van de UT. Zij is gefascineerd door de manier waarop we op het werk gewoontes creëren waar niemand gelukkig van wordt, maar waar we hopeloos in vast komen te zitten – magisch en tragisch.

In haar workshop voor het OBP Vrouwennetwerk neemt ze ons mee in het gedachtegoed van haar nieuwste boek Dirty Desk Day, vol direct-doen opdrachten voor meer zin, fun, verwondering, speelsheid en betrokkenheid op het werk. Verantwoord gestoord: inzichten uit de positieve psychologie, veranderkunde en improvisatietechniek verpakt in een prikkelend jasje. Dirty Desk Day is een speelse vorm van organisatieactivisme: een opstand tegen de versleuring van het werk, tegen spreadsheetterreur, tegen het doorslaan in regels en normen. Maar bovenal een pleidooi vóór de terugkeer van de menselijke natuur en kwaliteiten in organisaties.

In de workshop gaan we actief experimenteren met de positieve principes waarop Dirty Desk Day is gebaseerd - een prikkelende workshop om los te breken uit vaste patronen, vanuit humor, verwondering en speelsheid.

Meer informatie over Jacky op www.legende-advies.nl.

Datum:

15 december 2016

Tijd:

15:30 – 17:00 uur

Locatie:

Drienerburght, zaal E-F

Maximum aantal deelnemers:

50 personen

Na afloop van de workshop wordt je uitgenodigd om aan de bar in de Drienerburght gezamenlijk een drankje te drinken.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen:

 

Aanmelding Dirty Desk Day
(toets de volgende code in: 16627)

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.