Via het menu bovenaan je bestandenlijst kun je kiezen in welke volgorde je de bestanden in WebHare wilt weergeven, maar ook wat de volgorde op de website is:Klik op de balk met de pijl om de opties uit te klappen en kies een van de opties:

  1. Set web ordering om de volgorde te tonen, zoals deze ook op de website ingesteld is.
  2. Sorted by name/titel/modified/status om de bestanden op alphabet binnen WebHare te tonen

Indien je voor weergave 1) kiest verschijnen bovenaan rechts ernaast pijlen om de volgorde aan te passen. De buitenste pijlen met streep zetten een bestand helemaal bovenaan of helemaal onderaan. De middelste pijlen verplaatsen het bestand een positie naar boven/naar onder.

 

Tips

  • Via de voorkeuren/preferences in het menu van de Publisher kun je aangeven, of je mappen en bestanden door elkaar wilt tonen in WebHare of in twee gescheiden lijsten (eerst alle mappen, dan daaronder alle bestanden). 
  • De pijlen zijn voor het snelle aanpassen van enkele bestanden. Via het menu (rechts boven) heb je meer opties voor het sorteren, zie menu > edit > change ordening > quick order.  Als je erg veel bestanden hebt en het werken met pijlen daardoor niet prettig werkt, kun je met een klik je hele lijst sorteren op naam, publicatiedatum, etc.