Zie People Pages

Handleiding voor medewerkers

Hieronder vind je uitleg over het zoeken van personen, het aanpassen van je profiel, het geven van rechten aan collega's en het genereren van smoelenboeken in je webhare-site met informatie uit de people pages.

Optioneel: Inloggen om interne informatie te zien

Voor studenten en medewerkers is rechts boven een inlogknop beschikbaar. Als je niet op de campus bent kun je hiermee de interne informatie raadplegen (dat kan alternatief ook met een VPN-verbinding).

Zoeken op personen.utwente.nl

Je kunt niet alleen zoeken op achternaam, maar ook op voornaam, afdeling, functie, etc. Uitleg over het zoeken van personen vind je in hoofdstuk 2 van de People Pages handleiding (download Word / PDF). Voor een samenvatting zie deze video (zet geluid aan): 

Een profiel op personen.utwente.nl aanpassen

Je kunt inloggen via personen.utwente.nl/myprofile. Deze link vind je op personen.utwente.nl (NL-versie) en people.utwente.nl (EN-versie) ook links in het menu:

Uitleg over wijzigen van je profiel vind je in de People Pages handleiding (download Word / PDF). Daarin vind je ook informatie over het autoriseren van andere collega's voor je profiel. Voor een samenvatting zie deze video (zet geluid aan): 

Het aanmaken van een smoelenboek in WebHare (april 2017)

In WebHare is het mogelijk om een smoelenboek te creëren met behulp van de People Pages. Het voordeel hiervan is dat de informatie automatisch ge-update wordt als de medewerker zijn/haar profiel aanpast.

API documentatie (voor programmeurs)

Voor API-documentatie zie:

Benieuwd hoe mensen deze api gebruiken? Op https://www.utwente.nl/en/et/dpm/staff/readme.html vind je een voorbeeld hoe het deparment DPM (Faculteit Engineering & Techology) deze heeft gebruikt.