Meedenken over website zomer 2013

--- For English see below ---

Beste [roepnaam],

De afdeling Marketing & Communicatie is gestart met een grondige vernieuwing van de website utwente.nl. De laatste update die we hebben gedaan dateert al weer van september 2009.

De online wereld verandert snel, bezoekers benaderen tegenwoordig de website veelal via mobiel en tablet. De huidige versie van de website is in een tijd ontwikkeld dat de iPad nog niet bestond en Android nog een onbekende op de markt was. De huidige website was destijds niet voor mobiele devices ontwikkeld. Tevens zijn er een aantal grote verbeterslagen nodig qua (overkoepelende) navigatiestructuur, vindbaarheid van informatie en een logische clustering van een aantal losse websites die het utwente domein nu omvat.

Wil je met ons meedenken?

We zijn enige tijd geleden gestart met het ophalen van input voor specifieke onderdelen van de website bij UT-collega’s en daarmee liggen de eerste ideeën en ontwerpen voor utwente.nl op tafel. Op korte termijn starten wij met het grafisch en functioneel ontwerpen van de achterliggende Webharepagina’s, zoals de pagina’s voor de diensten, faculteiten, vakgroepen en projecten. Hiervoor hebben we uiteraard input nodig van medewerkers (en studenten) die daadwerkelijk met de templates werken.

Je ontvangt deze mail omdat je een account hebt voor het UT websitesysteem (CMS) Webhare om

-Websites te beheren of

-In te loggen op intranetten van de UT

Mocht je ideeën hebben, wensen voor specifieke functionaliteiten of gewoonweg mee willen denken over bijvoorbeeld de vakgroep- of projectenpagina’s, dan kan dat op meerdere manieren.

Meld je aan voor een van onze bijeenkomsten of denk mee via ons formulier:

oBijeenkomst op 17 juli, 15.30-17.00 uur

oBijeenkomst op 5 augustus, 15.30-17.00 uur

oInput geven middels het feedbackformulier

Vul bij interesse dit formulier in. Als er te veel aanmeldingen zijn voor de bijeenkomsten, dan ontvang je hierover van ons een bericht en heb je de mogelijkheid, je ideeën op een andere manier aan ons door te geven.

We kunnen natuurlijk niet garanderen dat alle input verwerkt kan worden in deze update, omdat onze financiële middelen beperkt zijn. Desondanks zijn wij benieuwd naar wensen van gebruikers, zodat we die bij toekomstige ontwikkelingen zo veel mogelijk mee kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,

Afdeling MediaLab van Marketing & Communicatie

www.utwente.nl/website

--- ENGLISH ---

Dear [roepnaam],

De Marketing & Communications department is going to update the current website templates for projects, research groups, etc.

We would like to receive input from WebHare users about future functionalities of the websites. Two meetings have been scheduled for a brainstorm. If you would like to participate or would send us feedback by mail, you can use this form (in Dutch).

Kind regards,

The MediaLab department of Markting & Communications