2010

Nieuwsbrief Mei 2010, update 2

Beste WebHare-gebruiker,


Je ontvangt deze mail omdat je een account hebt in WebHare voor

a) het aanpassen van websites of

b) een profiel in de expertdatabase.


Gevolgen

Zoals afgelopen week aangekondigd zal er aankomende week (17 mei tot 21 mei) onderhoud plaatsvinden aan de WebHare systemen. Vanaf maandag ochtend kun je niet meer in webhare werken. Wij sturen een e-mail als de werkzaamheden afgerond zijn en webhare weer gebruikt kan worden. Informatie die in de tussentijd geplaatst wordt kan verloren gaan.

De enige WebHare website die voor het beheer beschikbaar zal blijven is de bachelor-voorlichtingssite/Twente Academy.

Voor de bezoeker van de website verwachten wij weinig overlast.


Nieuwe versie van WebHare

Zoals aangekondigd komt er een nieuwe versie van webhare. Wij verwachten, dat de meeste gebruikers hiermee goed kunnen werken, zonder verdere instructie. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie over de nieuwe versie van WebHare, dan bieden we extra informatie aan:

1.Op de webhare-hulpwebsite (www.utwente.nl/webhare) is de handleiding van de nieuwe webhare-versie reeds beschikbaar: webversie handleiding.

2.Er worden verschillende cursussen aangeboden: een 2-3 uur durende basiscursus voor WebHare, en een korte instructie over veranderingen in de nieuwe versie. Meer informatie en aanmelding.


Voor vragen/meer informatie:

Heb je vragen, die nog niet beantwoord zijn, neem dan contact op met de S&C Webredactie: webredactie@utwente.nl.


Mocht je geen gebruik meer maken van je webhare-account, geef dit dan door aan de webredactie. Dan zul je voortaan geen mailtjes meer ontvangen