Online Ontwikkelingen

Online Ontwikkelingen

Het team Online Media van M&C is continu bezig met een groot aantal projecten. Deze kunnen we helaas niet allemaal hier opsommen.

Enkele voorbeelden van projecten:

  • Diensten ABC UT breed: is in de huidige situatie per dienst/afdeling zonder filter/zoeksysteem ingericht. Het nieuwe diensten ABC toont alle UT-diensten, bevat een filter/zoeksysteem per thema, doelgroep of zoekwoord en is daarmee veel gebruikersvriendelijker. 

De grote projecten (meer dan een half jaar looptijd):

  • Minisites: 600 websites van vakgroepen, afdelingen, projecten, opleidingen etc worden opgezet in de nieuwe online stijl van de UT (zoals deze website ook al is). De oude stijl is technisch uit 2004 en heeft in 2009 enkele kleuren-aanpassingen gekregen, en voldeed daarom al lang niet meer aan de huidige standaarden op het gebied van vindbaarheid, mogelijkheden voor beheerders, bruikbaarheid op touchscreen en vooral kleine schermen etc.
  • Vervolgrelease medewerkersportal: de nieuwe medewerkersportal is in maart 2016 online gegaan. De vervolgrelease bevat de belangrijkste doorontwikkelingen op basis van gebruikersfeedback in de eerste maanden.
  • CRM systeem: 2015 in het nieuwe CRM-systeem (Microsoft Dynamics) online gegaan. Hierin worden alle klantgegevens (studiekiezers, etc) beheerd. Na het basissysteem in 2015 lopen sinds 2016 een aantal vervolgprojecten voor CRM, zoals analysemogelijkheden voor gebruikers, implementatie van de nieuwe CRM-versie, etc. Ook worden er steeds meer partijen binnen de UT op aangesloten. Studiekiezers, alumni, etc.
  • Project portal: 
  • People pages: