Voor wie?

Vitaal voor iedereen

Ons vitaliteit programma is voor iedereen, als werkgever kun je er voordeel meedoen omdat het fitte, vitale en gezonde werknemers oplevert die vrolijk op het werk komen en beter in hun fel zitten. Ook is het mogelijk om een afzonderlijk onderdeel van ons programma te bestellen, dit maakt het voor iedereen mogelijk om met ons vitaliteit concept aan de slag te gaan! Waarom niet een keer een sportclinic organiseren met de familie?

Vitaal op het werk

Vitale werknemers zorgen niet alleen voor een betere werksfeer, maar het zorgt er ook voor dat het ziekteverzuim onder het personeel omlaag gaat. In feite levert vitale medewerkers drie aanwijsbare voordelen op, medewerkers zijn meer betrokken en productiever, een voordeel is ook, dat het geld oplevert. Voornamelijk vanwege het lagere ziekteverzuim en omdat de productievere werknemer bijdraagt aan een hogere productiviteit. Het laatste aanwijsbare voordeel is dat het bijdraagt aan het positieve imago, een bedrijf waar mensen vitaal en gezond zijn wordt gewaardeerd! 

De voordelen die hierboven zijn genoemd, zijn eigenlijk ook allemaal van toepassing als voordelen voor de medewerker. Het is voor iedereen fijn als jij je goed voelt en lekker in je vel zit. De kans op ziek zijn wordt minder en je zal je met de dag fitter voelen. Je wordt een bron van energie en dit kan mensen inspireren! 

Regio Kennispark

Als onderdeel van de Universiteit Twente zijn wij vooral actief in de regio Kennispark Twente. Heeft jou organisatie behoefte aan vitaliteit op de werkvloer, maar is de organisatie niet gevestigd binnen het Kennispark? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden graag!