Gezond leven gaat niet zonder een goede en gezonde voeding! Om hier een verbeterslag in te slaan, wil onze diëtiste je graag bijstaan en helpen op het gebied van voeding. Onze diëtiste kan u en uw collega's bijstaan op de volgende punten: 

  • Over- & Ondergewicht
  • Maag- & Darmklachten
  • Verhoogd cholesterol
  • Diabetes Mellitus
  • Hoge bloeddruk
  • Zwangerschap
  • COPD

Metingen

De diëtiste biedt metingen aan waarbij er wordt gekeken wat de waardes zijn van verschillende onderdelen. Hierbij valt onder andere te denken aan cholesterol-, glucose- en bloeddrukmetingen. Deze metingen zijn nuttig, omdat je vaak zelf niet weet of bijvoorbeeld je bloeddruk te hoog of te laag is. Als je bloeddruk te hoog is, is er een grotere kans op een hartziekte. Het meten van bepaalde waardes helpt om te bepalen of er moet worden ingegrepen om de kans op ziektes te verminderen. 
Naast het meten van waardes zoals bloeddruk en cholesterol, kan de diëtiste ook op basis van metingen een voedingsadvies op maat opstellen. Zo kan er ook gedacht worden aan het meten van lengte, gewicht, bmi (body mass index) en het vetpercentage. Ben je benieuwd wat deze waardes precies inhouden en wil je meer informatie over de metingen die uitgevoerd kunnen worden? Neem dan contact met ons op! 

Inloopspreekuur op locatie

Onze diëtiste komt ook graag op locatie! Zo kan er een uur worden ingericht waarbij medewerkers kunnen binnenlopen met vragen over voeding of dieetadvies. Neem contact met ons op, dan kunnen we samen kijken welk moment geschikt is om een uur in te plannen. 

AFSPRAAK OF VRAGEN 

Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met de diëtiste, dit kan voor vragen of het maken van een afspraak. De diëtiste is te bereiken op 06-33937676 of via m.tenoever@home.nl