Een belangrijk onderdeel om fit te worden, is beginnen met sporten. Voor veel mensen kan dit een drempel zijn, maar sporten helpt om goed in je fel te zitten, daarnaast kan sporten ook leuk zijn! Wij bieden sport aan in de vorm van clinics, hierbij ben je altijd in groepsverband bezig met hetzelfde doel: Op weg naar een fittere versie van jezelf! 

Naast de clinics bieden wij ook de mogelijkheid aan om gebruik te maken van het sportaanbod van het Sportcentrum UT. Het Sportcentrum heeft onder andere een modern fitness centrum, een binnen en buiten zwembad en verschillende groepslessen waaraan deelgenomen kan worden. 

Sport clinic

Onze sport clinics bieden wij aan in samenwerking met verschillende sportverenigingen en sportinstructeurs van de Universiteit Twente. Deze clinics zijn perfect voor een leuke en actieve workout! Het draagt niet alleen bij aan de fitheid van iemand, maar het draagt ook nog eens bij aan de sfeer binnen een team/afdeling.
Wij bieden clinics aan op locatie, maar u bent ook van harte welkom bij ons Sportcentrum! Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is, of wilt u een clinic aanvragen? Ga dan naar onze contactpagina en neem gerust contact met ons op. Voorbeelden van onze clinics zijn:

- Hardloop clinic: Leer onder andere op een effectieve manier hardlopen waardoor je sneller een goede conditie opbouwt. 
- Bootcamp clinic: Een echte full-body workout! De trainer stippelt een parcour uit. Het parcour zal bestaan uit verschillende onderdelen, conditioneel, krachttraining, hersteltraining en dergelijke. 

Bedrijfssport Sportcentrum UT

Het sportcentrum heeft moderne en faciliteiten van een goede kwaliteit. Neem deel aan de groepslessen, of train individueel in ons vernieuwde fitness centrum. Informatie over ons fitness centrum kunt u hier vinden. Als u wilt weten welke mogelijkheden er nog meer zijn, of informatie wilt over de prijzen, neem dan gerust contact met ons op!