UT-Vitaal

GEZOND OP HET WERK

Vitale medewerkers kunnen een organisatie helpen om te groeien en beter te worden! Ze zijn namelijk goed voor de sfeer op een afdeling, zijn pro-actiever en meer betrokken bij de organisatie. Buiten de organisatie zorgt vitaliteit er ook voor dat mensen beter in hun fel zitten en zullen ze ook gelukkiger zijn in hun privé leven. Benieuwd of jou collega's hier een verbeterslag in kunnen maken, maar geen idee hoe je ze erbij kan helpen? Wij schieten graag te hulp! 

UT-Vitaal heeft al jarenlange ervaring met het organiseren van Vitaliteitsdagen en weken voor hun eigen medewerkers van de Universiteit (3000 medewerkers). Wij verzorgen voorlichtingsactiviteiten en workshops op locatie die werknemers verleiden tot gezond eetgedrag en gezond gewicht en leefstijl. Onze activiteiten laten uw medewerkers op een plezierige en laagdrempelige manier kennismaken met gezonde voeding en gezonde eetgewoonten. Daarnaast bieden wij veel op locatie aan, dit maakt het voor uw collega's nog laagdrempeliger om deel te nemen!  Het vitaler maken van een organisatie, heeft ook een positief effect op de arbeidsbeleving van medewerkers en kan leiden tot een lager ziekteverzuim! Naast de genoemde voordelen, kan het een positief effect hebben op het imago van een organisatie. Er wordt namelijk iets teruggedaan voor de werknemer. 

ONZE PIJLERS

Ons aanbod is onder te verdelen in drie categorieën: Sport, Voeding en Testen en meten. Een eigen pakket samenstellen kan dus ook! Bent u bijvoorbeeld alleen geïnteresseerd in het organiseren van een sportclinic? Dan kunt u alle informatie vinden onder de categorie sport. Bent u van mening dat uw medewerkers of collega's echt moeten gaan werken aan vitaliteit? Dan kunt u ook ons totaalpakket aanschaffen en worden alle onderdelen aangeboden! 

Geef ons uw ideale pakket samenstelling door en wij zorgen voor een programma op maat wat perfect aansluit op uw vraag! Wilt u meer informatie over de verschillende categorieën en het aanbod per categorie? Klik dan op één van de afbeeldingen.