Subverenigingen

UT-Kring Volleybalgroep

Recreatief volleyballen na werktijd?

Dat kan elke woensdag in het sportcentrum vanaf 16.30 uur tot 18.00 uur!

Voor alle volleybal-liefhebbers om even de dagelijkse UT-bezigheden opzij te zetten.

Al sinds de beginjaren van de THT/UT bezoekt een enthousiaste groep medewerkers wekelijks het “volleybal-trainingsuurtje” van de UT-Kring. Het gaat er fanatiek en tegelijkertijd ontspannen aan toe. Dankzij een trouwe kern van deelnemers is de opkomst vrijwel altijd zodanig dat in wisselende combinaties een pittig potje volleybal gespeeld kan worden. Ook dames-volleyballers hebben in de loop der jaren regelmatig meegedaan en zijn van harte welkom. Via de website wordt bijgehouden wie meespelen en worden de deelnemers geïnformeerd over eventuele afgelastingen.

De volleybalgroep functioneert al vele decennia lang op basis van vrije en vrijblijvende deelname zonder vaste jaarlijkse contributie. Heeft u interesse om mee te doen? Kom langs en probeer het een keer uit. Het gemiddelde aantal spelers schommelt tussen de 8 á 10, d.w.z. er is nog ruimte voor versterking van de groep. Vele jaren heeft een gemengd team van de volleybalgroep deelgenomen aan het UT-Kring Kersttoernooi.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht op de website www.ewi.utwente.nl/~utvolley. Wilt u zich aanmelden of heeft u specifieke vragen? Stuur een email naar albert.schoute@utwente.nl of rob.quentemeijer@utwente.nl .