Zie Subverenigingen

Tennisvereniging UT-Kring

Tennislessen

De belangrijkste activiteit van de tennisvereniging is het organiseren van tennislessen voor leden van de vereniging in de periodes september-januari en februari-juli. De lessen vinden plaats op maandagavond tussen 18.00-19.00 uur en 19.00-20.00 uur, op de tennisbanen op de campus. Er wordt les gegeven in groepen van maximaal 10 personen. Het niveau is gevarieerd, van beginner tot enigszins gevorderd. De lessen worden verzorgd door het sportcentrum.

Toernooien

 De vereniging organiseert drie keer per jaar een toernooi voor de leden:

  • indoortoernooi om de Frans Hefti bokaal in januari
  • buitentoernooi op de campus in het voorjaar
  • buitentoernooi op de campus in het najaar

De toernooien gaan alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn.

Wie kan lid worden?

U kunt lid worden van de tennisvereniging als u:

  • medewerker van de UT bent, of
  • gepensioneerd medewerker van de UT bent, of
  • partner bent van een medewerker of gepensioneerd medewerker.

Voorwaarden

U dient lid te zijn van de UT-kring en van de tennisvereniging van de UT-kring. Als u gebruik maakt van de lessen, betaalt u lesgeld per semester. Een campuskaart is niet nodig.

Welkom

Er is nog volop ruimte voor nieuwe leden. U bent van harte welkom. De tennisvereniging is een prima manier om op sportieve wijze in contact te komen met UT’ers van binnen en buiten de eigen faculteit of dienst en hun partners.

Informatie

Meer informatie over de vereniging, lidmaatschap en/of lessen is te krijgen bij Michel ten Bulte (voorzitter) kamer: Zilverling 1082, tel: (053 489) 2800.
Mail: tennis-utkring@utwente.nl