Zie UT - Kring

Kortingen voor leden

Als UT-Kring lid kun je naast korting op activiteiten gebruik maken van diverse andere kortingen. Diverse kortingskaarten zijn te koop bij Boerderij Bosch. Hier een overzicht van de kortingen:

Fikse korting op bioscoopkaarten

KOOP BIOSCOOPKAARTEN BIJ DE UT-KRING !

Je kunt als UT-Kringlid voordelig bioscoopkaarten kopen bij de UT-Kring. De kaarten zijn te koop bij Boerderij Bosch op maandag t/m donderdag tussen 12 en 14 uur (niet tijdens schoolvakanties).
De bioscoopkaarten kosten u € 7,50 per stuk. De kaarten zijn het hele jaar geldig en je kunt naar elke film wanneer je wilt in zowel Kinepolis Enschede (voorheen Wolff bioscoop / Cinestar) als Wolff cineast!

Bij 3D films of extra lange films wordt er een toeslag gerekend. Meer informatie is te vinden op de website van Kinepolis Enschede.

In december 2016 zijn nieuwe vouchers voor de UT-Kring in omloop gebracht. Hiermee kun je niet alleen in de bioscoop kaartjes kopen, maar ook online via de site van Kinepolis.

Zo ziet de voucer er uit:

Wijzigingen onder voorbehoud.

Korting bij Saré Thermen & Beauty

Voor UT-Kringleden zijn speciale kortingskaarten te koop voor Saré Thermen & Beauty.
UT-Kringleden betalen voor deze kaarten € 22,50 i.p.v. € 29,50.
De kaarten zijn te koop bij Boerderij Bosch op maandag t/m donderdag tussen 12 en 14 uur (niet tijdens schoolvakanties).

Meer info over Saré Thermen & Beauty vind je op hun website.

Wijzigingen onder voorbehoud.

Schaatsen met korting bij IJsbaan Twente

Personeelsleden en studenten van de UT kunnen op vertoon van hun medewerkers- of studentenkaart, op doordeweekse dagen tussen 12.00 en 16.30 uur schaatsen voor maar €4,75 (normale prijs € 6,75).

Daarnaast krijgen studenten al een korting aan de kassa van € 0,50 op alle andere openingstijden.

Meer info op de website: www.ijsbaan-twente.nl/

Wijzigingen onder voorbehoud.