2016

Bezoek aan Food Connect (Almelo)

15 november en 22 november (uitloop) 2016 14.00 uur Almelo

Excursie

Bezoek aan Food Connect, Almelo

Het bedrijf Food Connect legt zich toe op de bereiding van maaltijden (zowel vers als vriesvers) en bezorgt deze maaltijden aan huis (particulieren) of op locatie (bedrijven, zorginstellingen).

De nog relatief jonge onderneming heeft sinds haar start, 14 jaar geleden, een stormachtige groei doorgemaakkt en is inmiddels actief in bijna het gehele land.

Food connect voert “verantwoorde voeding van hoge kwaliteit” en het “verwerken van natuurlijke producten, liefst uit de eigen regio” hoog in haar vaandel. Dit probeert ze te bereiken door klantgericht te werken, een op teamwork gericht personeelsbeleid en het gebruik van moderne technologie.

Programma: – Ontvangst met koffie en thee

  • Presentatie Food Connect Maaltijdservice
  • Rondleiding door het bedrijf
  • Proeverij
  • Afsluiting

Deelname: Geen kosten, maar aan de excursie kunnen maximaal 30 personen per dag mee doen. Het bedrijf heeft ons daarom 22 november als extra excursiedag (uitloop) aangeboden.

Aanmelding: Vóór maandag 7 november 2016 per e-mail aan:

activiteiten@gewis.utwente.nl of per telefoon 074-2914558.

Geef daarbij aan of u op 15 november, 22 november dan wel op beide dagen beschikbaar bent. U krijgt dan bericht (per e-mail of telefoon) op welke datum u verwacht wordt. In verband met de proeverij graag opgeven of er dieetwensen zijn (b.v. zoutarm, glutenvrij etc.).

Navigatie: Plesmanweg 28 7602 PE Almelo.

(Er is voldoende parkeergelegenheid).