UTUT-KringGEWISActiviteitenhistorie2021Kerstbrunch/-diner - geannuleerd

Kerstbrunch/-diner - geannuleerd

Kerstbrunch/-diner - geannuleerd

--- originele tekst staat nog hieonder ---------

December is nabij, de maand van ons traditionele kerstdiner. Helaas is het door corona allerminst zeker of het kerstdiner doorgang kán vinden en of we het wel wíllen. Als we niets doen en afwachten zijn we straks te laat om de organisatie rond rond te krijgen. Daarom gaan we voorlopig door met de organisatie van het kerstdiner, maar realiseren we ons dat het misschien geschrapt moet worden vanwege de dan geldende corona-maatregelen of onze bijdrage aan het tegengaan van de verspreiding van het virus.

Dus...

Het bestuur van GEWIS nodigt je van harte uit voor het jaarlijkse “kerstmaal” voor leden van onze vereniging op dinsdag 21 december 2021 in het U Parkhotel op de campus. Er zijn twee mogelijkheden waaruit je één kunt kiezen:

Het diner is inhoudelijk zoals voorheen: drie gangen en aangeklede koffie toe. De brunch bestaat uit vijf gangen: soep-in-glas, wat hartige hapjes, diverse warme hapjes, diverse koude hapjes en koffie/thee met zoete hapjes toe (voldoende om zonder honger huiswaarts te keren). Uiteraard is de aankleding en ontvangst feestelijk en is het geheel inclusief consumpties. Het bestuur zorgt voor de placering en houdt rekening met eventuele wensen voor tafelgenoten.

Wij zullen ons aan de dan geldende corona-maatregelen houden. Het U Parkhotel laat (op dit moment) alleen mensen binnen die een geldige QR-code mét identiteitsbewijs kunnen laten zien, en dan zijn mondkapjes niet meer verplicht. Wie onverhoopt moet afzeggen wegens corona-gerelateerde omstandigheden, krijgt de eigen bijdrage terug. Ook wanneer het kerstmaal niet doorgaat krijgt iedereen zijn eigen bijdrage terug.

Je aanmelding moet binnen zijn op 6 december 2021, uitsluitend via het formulier dat hieronder staat. Per persoon wordt een bijdrage gevraagd van € 20 voor de brunch dan wel € 25 voor het diner. De eigen bijdrage dient direct bij opgave overgemaakt te worden:

Indien je problemen hebt met vervoer naar of van de UT kun je contact opnemen met één van de bestuursleden.