UTUT-KringGEWISActiviteitenhistorie202123 febr 2021 - online lezing

23 febr 2021 - online lezing

Online lezing, 23 febr 2021, 13:30u via TEAMS

Frontbericht uit het hoger onderwijs: 

Hoe gaat een UT-opleiding om met de COVID-19 maatregelen?


Dr. M.L. Ehrenhard, programmadirecteur voor de BSc. en MSc. in de opleiding (International) Business Administration van de UT, gaat in op zijn visie op en ervaringen met de noodzakelijke snelle overstap naar onlineonderwijs en thuiswerken in de afgelopen periode en de consequenties voor online lesgeven en -toetsen. Aan de orde komen vragen als welke onderwijsactiviteiten kunnen al dan niet worden omgezet?, hoe om te gaan met bijzondere opleidingskenmerken als ‘internationalisering’ en ‘ondernemerschap’?, en hoe kunnen de projecten uit het Twentse Onderwijs Model (TOM) worden gerealiseerd? Een bijzonder aandachtspunt is in dit kader de startende eerstejaars in het studiejaar 2020/2021. Zowel student- als docentpercepties komen aan de orde.

Als u deze inleiding wilt volgen via TEAMS kunt u zich aanmelden op e-mailadres activiteitgewis@gmail.com tot en met vrijdag 19 februari 2021.

De werkwijze is dat u de dag ervoor (op het einde van de dag) een link krijgt toegestuurd waarop u eenvoudig kunt klikken om toegang te krijgen tot de online-bijeenkomst.

Voor hen die voor het eerst met TEAMS werken of om andere redenen TEAMS nog eens willen oefenen, is er een probeer & test-bijeenkomst op Maandag 22 februari om 13.30 uur. Wilt u bij de aanmelding aangeven als u hieraan wilt deelnemen.