Zie 2013

7 mei 2013 14.00 uur start parkeerplaats bij Watermolen Bels (Mander)

De wichelroede wandeltocht in de schitterende omgeving van de watermolen van Bels zal 2 à 2,5 uur duren. We wandelen enkele kilometers naar diverse plaatsen waar onzichtbare energetische straling kan worden waargenomen. Daarbij zal uitleg gegeven worden over deze energieën en hoe ze waar te nemen zijn met en zonder wichelroede. Tevens komen we nog het een en ander te weten over de flora en fauna van de omgeving. Johan Nijhuis zal onze gids zijn, bij veel deelnemers gidst zijn echtgenote ook.

We verzamelen ons voor 14.00 uur op de parkeerplaats tegenover de watermolen van Bels. Na de wandeling hebben we een nazit met een drankje (op eigen kosten) bij het restaurant van de watermolen van Bels.

Helaas is het niet mogelijk om de wandeltocht te maken met rollator of rolstoel.

Aanmelding voor deelname vóór woensdag 1 mei per e-mail aan activiteiten@gewis.utwente.nl of per telefoon 074-2914558. Op de dag van de wandeling kunt u bij bijzonderheden contact opnemen met telefoon 06 53662722.

Adres: Watermolen Bels, Bergweg 9, 7663 TB, Mander

Watermolen Bels kunt u het beste bereiken via Vasse. Vanuit Ootmarsum neemt u de Denekamperweg (borden Vasse volgen) en dan in Vasse voor de kerk rechts de Hooidijk op. Vanuit Tubbergen volgt u de borden Uelsen en rijdt u bij de rotonde op de Uelserweg richting Vasse-Ootmarsum en dan in Vasse na de kerk links af de Hooidijk op. Vanaf de afslag in Vasse na ca 300 meter de 1e weg links de Oosteriksweg in. Na ca. 1 kilometer linksaf de Bergweg in, na ca 200 meter ziet u “Watermolen Bels”.

Zie het kaartje:

http://www.watermolenbels.nl/images/kaart.jpg