2013

Vacature bestuurslid sport

De personeelsvereniging van de Universiteit Twente stelt zich ten doel het organiseren van allerlei activiteiten die zoveel mogelijk leden aanspreken. Hiermee beogen zij het samenwerken bij de Univeristeit Twente nòg prettiger te laten verlopen. De PV heeft op dit moment ruim 1400 leden en daarnaast enige tientallen buitenleden. Het bestuur van de PV bestaat momenteel uit 5 enthousiaste personen en komt maandelijks bij elkaar, in principe elke eerste woensdag van de maand tijdens de lunchpauze.


Wat wij zoeken

Als bestuurslid ben je mede-verantwoordelijk en direct betrokken bij de organisatie van tal van activiteiten op sportief gebied voor personeelsleden van de UT die lid zijn van de UT-Kring. Je hebt originele ideeën en vindt het inspirerend om samen met een klein team enthousiastelingen activiteiten te organiseren gericht op entertainment, ontspanning, recreatie, sport, etc. Dit alles met het doel om contacten tussen medewerkers (leden) binnen en buiten werktijd te bevorderen.

Het is een vrijwillige functie die je naast je dagelijkse baan uitvoert. Uit ervaring weten we dat dit bestuursleden van de PV gemiddeld ongeveer twee uur per week kost.


Wat wij bieden

We bieden je, ter afwisseling van je normale werkzaamheden, een heleboel plezier in het samen bedenken en organiseren van leuke, interessante activiteiten op sportief gebied voor je collega’s. Als bestuurslid deel je sowieso mee in de aantrekkelijke kortingen en voordelen voor leden en aan activiteiten kun je, ter compensatie van de vrije tijd en energie die je in de PV steekt, vaak gratis deelnemen!


Voor meer informatie

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact op met Frank Snels, voorzitter van de PV, per email: frank.snels@utwente.nl


Vragen?

Ook voor vragen kun je contact opnemen met de voorzitter van de personeelsvereniging.


Solliciteren?

Dit kan direct via frank.snels@utwente.nl.