2012

Vacature secretaris bestuur UT-Kring

De personeelsvereniging van de Universiteit Twente stelt zich ten doel het organiseren van allerlei activiteiten die zoveel mogelijk leden aanspreken. Hiermee beogen zij het samenwerken bij de Univeristeit Twente nòg prettiger te laten verlopen. De PV heeft op dit moment ruim 1400 leden en daarnaast enige tientallen buitenleden. Het bestuur van de PV bestaat momenteel uit 5 enthousiaste personen en komt maandelijks bij elkaar, in principe elke eerste woensdag van de maand tijdens de lunchpauze.

Wat wij zoeken

Als secretaris van de PV ben je eerst verantwoordelijke voor de ledenadministratie, en de verslaglegging van bestuursvergadering (dit kan volstaan met een goede actiepuntenlijst) en jaarlijks van de ledenvergadering. Het bestuur is op zoek naar een enthousiaste collega die bereid is 1 uur per week vrije tijd te steken in de vereniging.

Wat wij bieden

We bieden je, ter afwisseling van je normale werkzaamheden, een heleboel plezier in het samen bedenken en organiseren van leuke, interessante activiteiten voor je collega’s. Als bestuurslid deel je sowieso mee in de aantrekkelijke kortingen en voordelen voor leden en aan activiteiten kun je, ter compensatie van de vrije tijd en energie die je in de PV steekt, vaak gratis deelnemen!

Voor meer informatie

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact op met Frank Snels, voorzitter van de PV, per email: frank.snels@utwente.nl

Vragen?

Ook voor vragen kun je contact opnemen met de voorzitter van de personeelsvereniging.

Solliciteren?

Dit kan direct via frank.snels@utwente.nl.