Concert André Rieu met hotelovernachting

Concert André Rieu op vrijdag 13 juli in maastricht
met hotelovernachting in valkenburg

André Rieu is een muzikaal fenomeen als geen ander, een echte Koning van de Romantiek. 
„Mijn concerten draaien om plezier en liefde!”, vertelt André Rieu. „We zouden in ons leven beslissingen met ons hart moeten nemen in plaats van met ons hoofd. Vaak vragen mensen aan mij: ‘Hoe kies je je programma?’. Mijn antwoord is dan: ‘Met mijn hart.’ Ik houd van Johann Strauss, maar ben ook gefascineerd door Andrew Lloyd Webber en Bruce Springsteen. We moeten ophouden met onszelf te beperken door categorieën en grenzen – niet alleen als het gaat om muziek, maar ook als het gaat om ons leven in het algemeen!”

De UT-Kring gaat een concert van André Rieu in Maastricht bezoeken, en wel op vrijdag 13 juli.

Op vrijdag 13 juli vertrekt de bus om 10.00 uur (i.p.v. om 11.30 uur) vanaf gebouw De Spiegel, aan de kant van de bewaking, op de Campus.
We rijden eerst naar Valkenburg, waar we overnachten in een hotel. Hier laten we onze spullen achter om dan om 18.30 uur met de bus richting Maastricht vertrekken voor het concert. Na het concert rijden we met de bus weer terug naar het hotel.
De voglende ochtend, zaterdag 14 juli, genieten we van een ontbijt in het hotel, om daarna, rond 10.00 uur, weer met de bus richting Enschede te vertrekken.

Kosten:
UT-Kringleden € 150,- per persoon. 
Introducee (1 per betalend lid): € 150,- per persoon. 
Niet UT-Kringleden € 198,00. 
Deze kosten zijn inclusief busreis, hotelovernachting en toegangskaart concert.

Aanmelden: 
Aanmelden en betalen via de UT-internetkassa. 
AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK. ALLE PLAATSEN ZIJN VERGEVEN.
Aanmelden is mogelijk tot en met dinsdag 3 juli 2018. Vol = vol.

De Inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze websiteBRON: Algemene info en foto's in dit bericht komen van de website www.andrerieu.com/nl