Libelle Zomerweek 2018 - Disco Love

In mei gaan we zoals elk jaar een dagje naar de Libelle Zomerweek in Almere op het Almeerderstrand. het thema is dit jaar: DISCO LOVE.

Dit jaar gaan ze de liefde groot verspreiden tijdens de Libelle Zomerweek, met: liefde voor muziek, liefde voor het leven, liefde voor Libelle, liefde voor shoppen, lief zijn voor elkaar en wie weet zelfs liefde vinden…

Disco is alive and kicking! Libelle DISCO LOVE is waar het tijdens de Libelle Zomerweek op het strand van Almere om draait. In de hoofdtent op het Libelle-plein zijn fantastische optredens van bekende artiesten, afgewisseld met wervelende modeshows van bekende merken mét discomuziek. De geshowde kleding kan meteen worden aangeschaft! Op het terrein zijn restaurants en foodtrucks en natuurlijk valt er van alles te proeven in de Libelle-keuken. Bezoekers kijken, kiezen en kopen en bezoeken de gratis workshops. Verder zijn er meet & greets met Libelle-columnisten, metamorfoses, demonstraties, ontmoetingen met politici… en nog veel meer.

We gaan op vrijdag 25 mei 2018. Om 8.00 uur vertrekken we vanaf gebouw Spiegel, aan de kant van de bewaking met de bus richting Almere. Om 17.30 uur vertrekken we weer met de bus vanaf de Libelle Zomerweek richting Enschede. 

Kosten:
UT-Kringleden € 19,- per persoon. 
Introducee (1 per betalend lid): € 19,- per persoon. 
Niet UT-Kringleden € 29,00. 
Deze kosten zijn inclusief busreis en toegangskaart.

Aanmelden: 
Aanmelden en betalen via de UT-internetkassa.
Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 21 mei. Aanmelden is dus niet meer mogelijk.

De Inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website.