2012

Barbie Museum
In dit museum vind je natuurlijk Barbies en alle accessoires die je maar kan bedenken.Vrijwel iedere vrouw in de Westerse wereld heeft ooit weleens een Barbie-pop in haar bezit gehad. Daarom lijkt dit museum misschien meer iets voor moeders en hun dochters maar ook voor de mannen is het de moeite waard. Wel eerst van te voren een afspraak maken.

[link verouderd: Meer over Barbie Museum in Kopenhagen]

[link verouderd: Guinness World Records Museum]
Dit is het enige museum in Europa dat schitterende en verbazingwekkende records bijhoudt. Naast veel sportrecords, kan men ook records zien uit het dierenrijk, plantenrijk en uit de wereld van de kunst. Natuurlijk is er ook een speciale Deense galerij waar alleen maar Deense records zijn te bewonderen.

[link verouderd: Meer over Guinness World Records Museum in Kopenhagen]

[link verouderd: Louis Tussauds Wax Museum]

In het hartje van Kopenhagen ligt het Louis Tussaud Wax Museum. Het is gevestigd in een imposant gebouw daterend uit 1897. In dit museum kan je oog in oog komen te staan met allerlei bekende mensen en natuurlijk kan je ook zonder probleem met ze op de foto.

[link verouderd: Meer over Louis Tussauds Wax Museum in Kopenhagen]

[link verouderd: Museum Erotica]

De geschiedenis van de erotiek wordt in dit museum uit de doeken gedaan. Alles wordt verteld aan de hand van tekeningen, schilderijen, foto's en filmbeelden. De beelden zijn niet aanstootgevend alhoewel sommige mensen daarover van mening verschillen.

[link verouderd: Meer over Museum Erotica in Kopenhagen]

[link verouderd: Ripleys Believe It or Not! Mus]

Dit is het leukste en meest entertainende familiemuseum van de stad. In dit museum kan je opvallende dingen van dichtbij bekijken. Zo staan er gekrompen hoofden uit Equador, een nagebouwde Taj Mahal die bestaat uit 300.000 lucifers en nog veel meer opzienbarende dingen.

[link verouderd: Meer over Ripleys Believe It or Not! Mus in Kopenhagen]