Ga mee naar de Libelle Zomerweek we maken er een gezellige dag van!

Libelle zomerweek

We vertrekken om 08.00 uur vanaf Boerderij Bosch.

Om 17.00 uur vertrekken we uit Almere en om ongeveer 19.00 uur zijn we weer bij Boerderij Bosch.


Op vrijdag 20 mei vertrekken we met een bus naar de Libelle zomerweek in Almere.

We vertrekken om 08.00 uur bij Boerderij Bosch en we komen om ongeveer 20.00 uur ’s avonds terug bij Boerderij Bosch. Kijk voor meer informatie over de Libelle zomerweek op de website.Jaarlijks biedt de Libelle Zomerweek een gezellig dagje uit, 'op bezoek bij Libelle', voor ca. 80.000 vrouwen uit heel Nederland, waarvan ruim 90% Libelle regelmatig tot altijd leest. Libelle heeft een wekelijkse oplage van 452.000 en een bereik van 2,6 miljoen lezers, waarvan 700.000 mannen.
De Libelle Zomerweek biedt een combinatie van entertainment, beleving, informatie en shoppen: hier kunnen de bezoekers het blad driedimensionaal beleven.

 

Het kloppend hart van de Libelle Zomerweek is het Libelleplein. Hier genieten onze bezoeksters van het veelzijdige programma, dat bestaat uit workshops, (styling)advies, modeshows, metamorfoses, (kook)demonstraties, live ontmoetingen met onze columnisten en optredens van artiesten en politici. Vanaf het Libelleplein leidt de houten boulevard langs paviljoens waar adverteerders en exposanten hun merk laten beleven en hun producten laten proeven, proberen en kopen.

Het thema voor Libelle Zomerweek 2011 is Summer Garden, dit thema is de rode draad voor de vormgeving, communicatie, het podiumprogramma, de workshops, de terreinstyling en de aankleding van de Libelle Paviljoens.


Kosten voor deze dag incl. busreis en entree:


€ 24,50 voor UT-Kringleden

€ 30,00 voor niet leden


Kaarten verkrijgbaar bij Boerderij Bosch van ma/do van 12.00 tot 14.00 uur.