Kartverslag 7 november incl. foto's

 

 

.
Afgelopen dinsdag streden maar liefst 16 teams tegen elkaar in de grote wegnahetwerk.nl kartrace. Morgen binden nog eens 16 andere teams de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde wisseltroffee. Dat het een spannende competitie wordt is zeker! Wij houden je uiteraard graag op de hoogte van alle ins & outs van dit spectaculaire event. Daarnaast kun je zelf een kijkje nemen op http://www.fotografiemengerink.nl . Want hierop staan alle foto's van jou en je collega's, die afgelopen dinsdag mee hebben gestreden.


De strijd van afgelopen dinsdag
In totaal deden 16 teams van de organisaties De Twentse Zorgcentra, Medisch Spectrum Twente (MST), Universiteit Twente (UT) en Vredestein Banden afgelopen dinsdag mee aan de 'wegnahetwerk.nl kart competitie'. Het werd een spannende strijd waarin 'Kart-trac Racing' van Vredestein Banden het opnam tegen 'The Radicals' en 'Thorax', beide afkomsting van MST. Uiteindelijk trok het team van Vredestein dan toch aan het langste eind. Met maar liefst 154 gereden ronden in een tijdbestek van 2 uur mocht 'Kart-trac Racing' zich welverdiend de 'dagwinnaar' noemen.

De (voorlopige) uitslag

1. Kart-trac racing

Vredestein

154 ronden

2. The Radicals

MST

148 ronden

3. Thorax

MST

148 ronden + 12 sec.

4. Quatro Stagionne

MST

146 ronden

5. De Zwartrijders

Vredestein

145 ronden

6. The Amazing Turtles

Vredestein

143 ronden

7. DTZC Fia

De Twentse Zorgcentra

143 ronden + 18 sec.

8. Membraniacs

UT

143 ronden + 28 sec.

9. Team Vredestein

Vredestein

142 ronden

10. Eland

UT

138 ronden

11. De Individualisten

Vredestein

136 ronden

12. Grondmij

UT

134 ronden

13. Team Bahcivan

Vredestein

133 ronden

14. UT Racers

UT

133 ronden + 13 sec.

15. The Fast Ones

UT

132 ronden

16. Universiteit Fez

UT

129 ronden
.
.
..
Morgen: de final race!
Morgen strijden er opnieuw 16 teams voor de felbegeerde wegnahetwerk.nl-wisseltrofee. 1 ding is zeker,... de lat ligt erg hoog! Alle deelnemers die morgen de strijd aangaan... Heel veel succes!!!

Een daverend succes
Hoewel de strijd nog niet helemaal gestreden is, kan het 'wegnahetwerk.nl kart-eventl' nu al met zekerheid een daverend succes genoemd worden! De vele inschrijvingen, de positieve reacties en de fanatieke deelnemers hebben ervoor gezorgd dat wegnahetwerk.nl in de toekomst meer competities & events voor je zal gaan verzorgen.

Houd onze site dan ook goed in de gaten! .

niet goed leesbaar? klik hier