Freetime fischertechnik leuk voor Jong en Oud!

Leuk voor de Sinterklaas of de koude wintermaanden.

Freetime Almelo, importeur en leverancier van het constructiesspleelgoedsysteem fischertechnik houdt op zaterdag 28 en zondag 29 november 2009 een Open House. UT-kring leden kunnen rekenen op een aantrekkelijke korting op het reguliere assortiment, bouwdozen, onderdelen en TIP.
Zie ook de UT-kring kortingen pagina of
http://www.fischertechnik.nl .

Fischertechnik is een robuust constructiespeelgoed. In Nederland vooral bekend uit de 60-en 70- tigger jaren maar in Duitsland nooit uit de markt geweest. Volledig 3 dimensionaal. Het geeft veel speelgenot aan kinderen vanaf 5 jaar. De bijnaam “Bausteine fürs Leben” suggereert het volgende al, ook ouderen beleven er veel plezier aan. De bouwelementen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige kunststof en heeft een lange levensduur. Het draagt op een speelse manier bij aan de ontwikkeling van technisch inzicht in aandrijvingen en statische constructies. De beperkte set van basiselementen biedt toch vele mogelijkheden voor het bouwen van eenvoudige en complexe modellen en laat ook ruimte voor veel fantasie. Het computer interface en de bijbehorende visuele programmeer­omgeving bieden vele mogelijkheden om op speelse manier inzicht te krijgen in de wereld van de robotica. Fischertechnik wordt ook veel in het onderwijs (van Basisschool t/m Universiteit), en in de industrie ( voor simulaties) gebruikt.

Fischer TIP zijn van aardappelzetmeel gemaakte bouwsteentjes in vele mooie kleuren voor de allerkleinste (vanaf 3 jaar).

Selectie informatieve websites over fischertechnik:

www.fischertechnikclub.nl club van hobbyisten in Nederland.

www.ftcommunity.de/index.php grote hobbyistenclub in Duitsland, met een omvangrijk fotoarchief (Bilderpool).

Importeur van fischertechnik, biedt aan leden van de UT-kring een zeer aantrekkelijke korting op het reguliere assortiment fischertechnik bouwdozen, losse onderdelen en fischer TIP.
Virulyweg 41-B 7602 RG Almelo
Tel. 0546-492160
e-mail:
info@fischertechnik.nl http://www.fischertechnik.nl

Werkwijze: e-mail uw bestelling met duidelijke vermelding van uw UT-kring lidmaatschap en vraag om een prijsopgave. Bezoek aan de winkel/magazijn op afspraak!.