Karel de Kok en de droom van de koning

UT-Kring presenteert in samenwerking met Wegnahetwerk.nl:

een hele leuke Kids musical 3+.


De voorstelling wordt gegeven op: Zaterdag 27 oktober 2007

Vrijhof agora

Aanvang: 14.30 uur

Kaarten : € 5,00 UT-Kringleden € 7,50 niet leden

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boerderij Bosch, van ma/do van 12.00/14.00 uur.

plaatje voorstellingHet verhaal


Karel de Kok, Hofdame Frandolien en Hoofdlakei Fransiscus werken op het Kasteel van Koning Klaagmaarniet in Klaagmaarnietland. Een mooi en liefelijk kasteeltje boven op een berg, dat uitkijkt over het hele land. Koning Klaagmaarniet is een lieve, goede, maar vooral vrolijke koning. Hij is alleen erg lui. Hij eet en slaapt de hele dag. ’s Morgens is hij nooit voor elf uur wakker. Behalve vandaag… Wat doet de Koning om zeven uur op? Waarom staat hij zo te piekeren? Wat is er aan de hand met Koning Klaagmaarniet?
Grote paniek bij het kasteelpersoneel! Wat is er toch met hun Koning aan de hand? Karel de Kok bereidt toch maar een heerlijk diner, immers krijgt de Koning hoge gasten op bezoek. Hofdame Frandolien probeert haar werkzaamheden ook weer op te pakken. Fransiscus heeft geen rust, hij is nog steeds in grote paniek en denkt weer dat hij de belangrijkste persoon op het kasteel is! Zal Koning Klaagmaarniet ooit nog in slaap vallen?


Wat zijn toch die rare dromen van de Koning? Zorgt Fransiscus voor een oplossing? Zijn het de koekjes van Karel de Kok? Blijft Frandolien rustig en lost zij misschien deze problemen op?

Allemaal vragen die worden beantwoord in het vijfde deel van de musicalreeks Karel de Kok.


Meer informatie: www.kareldekok.nl