is de volgende deadline / uitslag?

Universiteitsfonds Twente
Uw gift telt, elk jaar weer!

De Commissie Algemene Middelen (CAM) van het Universiteitsfonds Twente bepaalt welke verzoeken worden gehonoreerd. De aanvraag moet op de uiterste inleverdatum (twee weken voor de vergadering) uiterlijk om 12.00u ingediend zijn. Uw aanvraag wordt dan op de eerstvolgende vergadering door de CAM behandeld.

De commissie komt op de volgende data bijeen:

• Vrijdag 13 maart 2015
  • Vrijdag 22 mei 2015
  • Vrijdag 18 september 2015
  • Vrijdag 27 november 2015

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Lienesch via telefoonnummer 053 489 2104, of via email universiteitsfonds@utwente.nl

Iedereen die een aanvraag heeft ingediend ontvangt binnen 7 dagen na de eerstvolgende vergadering een mail met daarin de bevestiging van de toekenning, of redenen waarom de aanvraag is aangehouden of afgewezen. Bovendien is de uitslag van de UF-vergadering voor 18.00 uur op dezelfde dag op de website te vinden. Let op: aanvragen die zijn afgewezen worden niet op de website vermeld.