Home UFondsFonds op naam

Fondsen op Naam overzicht

Uw gift telt, elk jaar weer!

Als u wilt bijdragen aan de doelstellingen van het Universiteitsfonds Twente en u wilt zeggenschap houden over de manier waarop uw schenking wordt besteed, dan kan een Fonds op Naam voor u interessant zijn.

Een Fonds op Naam binnen het Universiteitsfonds Twente biedt u alle kansen om sturing te geven aan uw schenking, terwijl u niet de (administratieve) lasten heeft van een eigen stichting. Een Fonds op Naam is een schenking met een gerichte opdracht aan de Stichting Universiteitsfonds Twente. Mits passend binnen de doelstellingen van het Universiteitsfonds kunt u zelf de naam en het doel van het Fonds op Naam bepalen. Op die manier houdt u zeggenschap over de besteding van uw bijdrage. Zo kunt u uw bijdrage ten goede laten komen aan specifiek onderzoek, aan het onderwijs of bijvoorbeeld aan sport en cultuur op de Campus.

Uw schenking blijft binnen ons fonds herkenbaar. U kunt ervoor kiezen hier uw eigen naam aan te koppelen of het fonds onder een andere naam in te stellen. Uiteraard kan dit laatste volledig anoniem gebeuren, als dat uw voorkeur heeft. De minimale inleg voor een Fonds op Naam is 10.000 euro.

Maatwerk
Het instellen van een Fonds op Naam is voor ons altijd maatwerk. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe wij uw wensen kunnen vervullen.

U kunt een Fonds op Naam oprichten bij leven maar ook na overlijden door het instellen van een Fonds op Naam op te nemen in uw testament.

Contactpersoon
Maurice Essers
Stichting Universiteitsfonds Twente
Antwoordnummer 323
7500 VB Enschede
Tel. 053 489 3993
Universiteitsfonds@utwente.nl

Voor een overzicht van de huidige fondsen op naam kunt u in het menu de verschillende fondsen vinden.